Tuesday, November 11, 2008

Välillä ei tiedä mistään mitään.

Mistä sitä aina välillä tietää mitä kirjottaa.

Tänään oon tehny hyvin vähän eli kävin ostaa hammastahnaa ja sämpylöitä + omenan.
Miusta tunuu, että miun on mahdotonta olla fyysisesti täysin terveenä. Nyt miulla on huuliherpes. Se on tosi ärsyttävä. Onhan tässä muutenkin ollu jo aika pitkään välillä sellanen olo, että harvemmin on fyysesti energinen olo. Ja mielestä puuttuu se kirkkaus myös. Tietty sitä kohti ollaan menossa.

Täytyy sanoo nyt ihan suoraan et oon ihan eksyksissä enkä tiedä et mitä tehdä. En edes aina tiedä mitä arjessa pitää tehdä.

Noista alkoholista ja tupakasta sen verran, että miten mie voin selittää samaan aikaan kuinka tuskallisia ne on miulle ja silti käytän niitä. Miten voin ikinä selittää, että se on fyysisesti ja henkisesti miulle lähes mahdoonta käyttää päihteitä. Puhuin yhelle ihmiselle tästä, että en haluaisi, että oksettaa. Ja sitten olinki jo seuraavana päivänä kalja ja rööki kädessä taas. Sitä hän kommentoi naureskelemalla, että eilein vielä sitä ja tätä. No, perskuta. Se on ihan käsittämätön sekin juttu. En vain voi selittää millasta se on ja millasta se on.

1 comment:

Paraprem said...

Niin tutula kuulostaa että...
Ne on vaan ne mielen ehdollistumat, vanhat kaavat jonka mukaan toimimme. Harjoitusten avulla mieli uudistuu, ja vanhoista urista pääsee eroon.
Sussa on voimaa.